Hírek

  • Örömfőzés 2.0 Zsolt, a világot-járt Fészek szakács
    2019. Augusztus 03.
    Örömfőzünk, vagyis csak olyan ételek kerülnek terítékre, melyeket szívvel, ízzel és lélekkel főzünk meg.
    A felfrissült csapat soron következő tagja pedig nem más, mint Zsolt, a világot már keresztbe-kasul meghódított szakács.
  • Fészek örömfőzés - Dani, a stramm szakács
    2019. Augusztus 02.
    Étlapváltásunk új szemléletmódot is behozott életünkbe és persze konyhánkba. Örömfőzés, mi csak így nevezzük. Mit is takar ez pontosan? Csak olyan ételek kerülnek terítékre, melyeket szívvel, ízzel és lélekkel főzünk meg. De tényleg! Csak azok maradtak, melyeket örömmel készítünk el. Hihetetlen? Pedig való igaz és imádjuk.. még akkor is, ha olyan örök kedvenceknek is menniük kellett, mint például a palacsinta.
  • Egészségesen ízes ételek a Balaton-parton - nem álom!
    2019. Július 02.
    Felfrissültünk, és nem csak a Balatonban! Formabontóan fűszeres desszertekkel és olyan ételekkel jövünk, melyekben egyesül a ropogós a krémessel, a sós az édessel, az intenzív a lággyal. Nem lesz hiány friss zöldségekből, tartalmas salátákból, és a reggeliből már jól megszeretett vega és húsos házi kencékből sem. Kattints az étlapért!
  • Páratlan pünkösdi reggelik - szemtelenül ínyenc ízek
    2019. Június 06.
    Már megszokhattátok nálunk az olasz kávé és frissen sült péksütik illatát, a kapirgálós tyúkok tojásából készült rántotta, a házi kencék és a szarvasi kolbász ízét. Ezért most gondoltunk egy nagyot és úgy döntöttünk kitágítjuk reggelink horizontját, hogy még különlegesebben érezhesd magad nálunk ezen a júniusi hétvégén. 
  • Szarvasok a Fészekben! Nem hiszed? Akkor járj utána ;)
    2019. Május 30.
    Szuper megfigyelőnek vallod magad? Figyelsz a részletekre? Ez azt is jelenti, hogy jól körbenéztél akkor is, amikor a Fészekben jártál? Ha a Balaton lenyűgöző látképe és a Fészek ételek illatai és ízei nem foglalták le teljes figyelmedet, akkor bizonyára felfedezted a belső teraszunkat diszítő olajfestményekről vidáman kitekintgető állatainkat. Ha nem, akkor legközelebb mindenképp arra ösztönzünk, hogy lesd meg Volni Vera csodás alkotásait.
  • Kettőtöknek 12900 Ft - fejenként 6450 Ft büféreggelivel
    2019. Április 30.
    Ha a Balaton nyugodt arcát is felfedeznéd, épp most van itt az ideje. Főszezon előtti háborítatlan környezet, szuper árak, házias reggeli egészen május 13-ig!
  • Balatoni last minute hétvége ajándék vacsorával
    2019. Április 17.
    Tölts el a Fészekben egy csodás hétvégét április 26-28-ig és vendégünk vagy egy finom vacsorára. 49900 Ft /2 éj / 2 fő reggelivel és egy ajándék vacsorával.
  • Eltoljuk a biciklit.. Téli álomban szőjük a csemegézhető hálót
    2018. November 13.
    Egyre nő azon kedves Zánkára látogató nyitott szívűek száma, akikkel együtt élhettük meg a fészekben - lét otthonos, gyönyörűséges érzését. Persze, valljuk: nem a létszámban van a boldogság titka, mégiscsak jól esik a tudat, na!

  • Álom. Ébredés. Fészek. Reggel. Reggelire fel!
    2018. Október 24.
    Álmaid reggelije egy minden tekintetben hosszú barátsággal kezdődött. 300 km a táv ugyanis Szarvas és Zánka között, ami a Fészek reggeli nélkülözhetetlen táp tartozékát, a Bandi féle kolbászt hozza tányérodra.
  • Őszi ízek oltárán fácánleves és szarvasragu az új étlapon
    2018. Október 19.
    Teljes odaadással vetjük bele magunkat a négy napos hétvégébe, ráadásul őszi ízekkel teli friss étlapot is avatunk. Nincs is más hátra, tesztre fel!
  • Hurrá, ősszel is nyitva tartunk, startol a hétvégi szezon!
    2018. Október 05.
    Beköszöntött az ősz, a Balaton vize fürdésre már csak a legbátrabbaknak alkalmas. Így mi is lecsillapodunk kicsit, péntek reggeltől vasárnap estig várunk titeket továbbra is csupa ízzel és lélekkel.
  • Gasztrobloggerek, ha Fészekben járnak, annak vakkóstoló a vége
    2018. Október 04.
    Borhoz értő gasztrobloggerek jártak Fészkünkben és hódoltak a vakkóstolás okozta izgalmaknak. Orr és garat nem maradt illat- és ízmentesen.
Ugrás az oldal tetejére