Hírek

  • Borjak a Fészek kapujában, avagy bélszín és hátszín finomságok a hétvégén

    Borjak a Fészek kapujában, avagy bélszín és hátszín finomságok a hétvégén

    2018. Április 26.
    Képzelj el egy pirinyó falvat a Gerecse közepén, ahol három gyógyszer- és tápmentesen nevelt borjú legelészik szabadon, fenyőfák hűs árnyékában. Megvan?

    Akkor még azt is tedd hozzá, hogy ez az életmód mennyire egészségessé teszi őket.. mivel természetes táplálékon, azaz árpán, búzán, zabon és kukoricadarán nevelődnek. Ez sajnos egyre ritkább eset, mivel a tenyésztők inkább halliszttel, csontliszttel és génmódosított szójával dúsított táppal etetnek azért, hogy az állatok gyorsabban gyarapodjanak. 

    Ezt az erőtől kicsattanó gerecsei borjúhúst a hétvégén bélszín és hátszín formájában meg is kóstolhatod nálunk. És természetesen még sok más finomságot:

Ugrás az oldal tetejére