Hírek

  • Hasunkra süt a tavasz, nyit a Fészek!

    Hasunkra süt a tavasz, nyit a Fészek!

    2018. Március 07.
    Eddig ugyan sopánkodva tekintettünk vissza a tavalyi télre, mikor a huzamosan tartó hideg idő koripályává változtatta kedvenc tavunkat, a hétvégén, még ha nem is hivatalosan, de elbírt minket a tó jege.

    Idén valószínűleg már nem lesz olyan csodában részünk, hogy sétálva átkelhetünk a Balatonon, de ki tudja mit hoz a jövő tél. De mit is mélázunk itt ezen ennyit, hisz már nyakunkon a tavasz, a nyár és az indián nyár, és a vizet amúgy is inkább más halmazállapotában élvezzük jobban, meg a D vitamin készleteinket is ideje újra feltölteni.

    Akár marad még a jeges hideg, akár nem, annyi biztos, hogy március közepétől a Fészekben már újra olyan kellemes meleg lesz, mintha a kandalló parázsló hasábjainak melege töltené ki a szobákat. /Kandalló ugyan nincs a szobákban, viszont a modern fűtési technológia egyik remeke nagyszerű hőt termel ;)/ A konyhából friss tojásból készült omlett és gőzölgő kávé illata csalogat majd minket reggelizni és hamarosan elég meleg lesz ahhoz is, hogy a teraszon fogyasszuk el a nap legfontosabb étkezését. Várunk titeket szeretettel!

    Egy hét múlva, március 14-én tehát nyit a hotel és bár gyorsan telik, maradt még pár szabad szobánk. Étterem nyitás hamarosan!

    Foglalni közvetlenül ITT tudtok, de elértek minket a 06304109072-n, vagy a hotel@feszek.hu-n is.


    Fotó: Jánossy Gergely/MTI

Ugrás az oldal tetejére