Hírek

  • Ismerd meg az őszi Balatont a Fészekben!

    Ismerd meg az őszi Balatont a Fészekben!

    2016. Szeptember 07.
    Ősszel a Balatonon? Miért ne? Éttermünk szeptembertől megváltozott nyitvatartással, hotelünk pedig még kedvezőbb feltételekkel várja vendégeit.

    Itt van az ősz, elment a nyár, vele együtt ti is hazamentetek, mi meg itt maradtunk Zánkán. De tudjuk, hogy még visszajöttök, mert a csendes, nyugodt, kellemesen hömpölygő és csapkodó Balatonnál kevés nyugtatóbb dolog létezik a világon. Ráadásul még ne mondjunk le végleg a nyárról se, hiszen itt van nekünk az idén különösen melegnek ígérkező indián nyár is! Ha csak egy hétvégényi időtök is lesz rá a következő hetekben, nálunk akkor is relaxálhattok és feltöltődhettek, ráadásul a világtól sem kell teljesen elzárnotok magatokat.

    Szeptembertől változik a Fészek nyitvatartása.
    Éttermünkbe a nyáron megszokott napi 8-23 óra közötti nyitvatartás helyett csak hétvégenként, péntek délutántól vasárnap estig várunk titeket, de akkor aztán nagyon. Olyanannyira, hogy szombaton és vasárnap még a nyáron megszokott heti ebédajánlataink hétvégi változatával is jelentkezünk. Ezekről majd folymatosan tájékoztatunk mindenkit honlapunkon és Facebook-oldalunkon is.
    Hotelünket nem érinti az őszi változtatás: változatlan nyitvatartással várunk mindenkit. Visszajelzéseitek alapján szeptembertől eltöröltük a hétvégi felárat, hogy ezzel is minden régi és új vendégünk kedvében járjunk. Szobáink felszereltsége isváltozatlan: mindenhol új televízió és korlátlan, díjmentes Wi-Fi használat fogadja a fészeklakókat. 
    Szóval nincs semmilyen akadálya annak, hogy az esős, hűvösebb, aranysárga, bordósbarna évszakban is nálunk tölts el pár napot, ha el akarsz vonulni a világ zajától vagy éppen a környék bebarangolásához keresel egy stabil kiindulópontot: reményeink szerint ideális választás vagyunk mindkét esetre. :)

    Fészek -Étel és Hotel-
    Zánka, Balaton

    Ízzel, lélekkel

Ugrás az oldal tetejére