Hírek

  • Kortárs festmények tányéron - szép és őrülten finom!

    Kortárs festmények tányéron - szép és őrülten finom!

    2019. Szeptember 13.
    Amikor már azt gondolnánk, hogy vége a nyárnak és nem kacsint ránk semmi új, akkor ér az igazi, a nem várt meglepetés. Ami ráadásul nem csak őrülten finom, de még festői szépségű is.

    Damien Hirst spin art képeiből inspirálódva megalkottuk színes palettáinkat. Ha ez kínaiul hangzik, ne aggódj, lefordítjuk. Emlékszel arra a centrifugára, ami a 90-es évek strandjainak elengedhetetlen szórakoztató eleme volt? Amibe a gyerkőcök folyékony festéket nyomva 2 percre igazi művésznek érezthették magukat? Na, ez a spin art. A tányérodon tehát színes pöttyök és csíkok virulnak majd, melyek mind mind isteni mártások álcái. Kérheted sült céklával, bélszínnel, vagy grill fogassal, a tányérod így is, úgy is egy műalkotást ad majd. A nagyobb étvággyal bíróknak sem kell attól tartaniuk, hogy a fogás nem telítené el őket, a teljesség kedvéért egy köret is társul a művészi tányérhoz..

    Desszert fronton pedig továbbra is érdemes az összes édes káprázatot kipróbálni. Mindegyik annyira finom, hogy több száz km-ről is kicsordul a nyál a szánkból. Málnás-limoncellos tejszínhabos krémes, csoki mousse, somlói, császármorzsa, mascarponés-gyümölcsös pohárkrém.
    Csakis ízzel és lélekkel!

    És akkor itt az étlap:

Ugrás az oldal tetejére