Hírek

  • Balatoni csapatépítő helyszín a strandtól 50 lépésre, a bicikliút rajtvolanában
    2017. Augusztus 10.
    Egy élmény a Balaton partján, egy korty a legjobb borokból, egy falat Zánka legmodernebb konyhájából. A csapatot te hozod, a többit mi adjuk, így lesz felejthetetlen a csapatépítőd.
  • Tobzódunk a friss kerti finomságokban
    2017. Augusztus 09.
    Amit csak találunk kertünkben, azt ezen a héten feltálaljuk a Fészekben: zöld fűszerek, gyümölcsök, zöldségek. Minden most terem, most érik... tobzódhatunk:
  • Bulizz velünk hétvégenként a Fészekben!
    2017. Augusztus 07.
    Annyira jól sikerült a szombat esti buli, bátran kijelenthetjük, hogy a klasszikus balatoni nyáresték varázsa visszatért Zánkára Johnnyval. Így aztán muszáj rendszeressé tennünk ezt az élményt.
  • Ujjgyakorlat séfünktől a jövő heti csúcskísérletre
    2017. Július 30.
    Mind az öt érzékszervet gyönyörködtetjük: az ételekkel az ízlelést, a Hilltop borok hűvös, fűszeres, vagy üdítő illatával a szaglást, Volni Vera festőművész elképesztő képeivel a látást, és a hét fénypontján, szombat este Mr. Johnny Moonlight táncos estéjén egyszerre a hallást és a tapintást.
  • Lecsó - kis kertünk roppanó zöldségeiből
    2017. Július 24.
    Itt van a nyár közepe. Leszedjük az enyhén csípős, roppanós, illatos zöldpaprikát, amit saját kertünkben pátyolgattunk mostanáig, persze jöhet egy kevés a mellette pirosló paradicsomból is.
  • A pesztó, a sajt és a cukkini hete lesz ez a Fészekben
    2017. Július 17.
    Ez a heti étlap is elég jól sikerült, büszkék is vagyunk rá. Ennél büszkébbek már csak akkor leszünk, ha tőletek is jó visszajelzéseket kapunk. Éppen ezért olyan, eddig korábban heti ajánlatokban nem szereplő ételeket is megkóstolhatsz nálunk, mint a töltött paprika vagy a kovászos uborka leves. Ha csak az alapanyagokat nézzük, akkor ez a hét nálunk a pesztóról, a sajtról és a cukkiniről szól. 
  • A héten hőség lesz, meg túróscsusza, lasagne és gulyásleves
    2017. Július 09.
    Annyira meleg lesz a héten, amit ép ésszel már nehéz elviselni. Rögtön hétfőn 37 fok és hőségrisztaás lesz, aztán szépen azért csökken a dolog. A legjobb, ha ilyenkor az ember keres egy hűs teraszt magának, ahol elfogyaszthatja az ebédjét.
  • Málnaleves, brassói és rakott krumpli a heti kínálatunkban
    2017. Július 03.
    Megvan az a típus, akinek "minden!" a válasza arra a kérdésre, hogy mi a kedvenc ételed? Ezen a héten ők imádni fogják a heti kínálatunkat. Meg feltehetően a többiek is. Ugyanis a nagy magyar klasszikusoktól (rántott borda, húsleves, rakott krumpli) kezdve nemzeközi különlegességek is szerepelnek a felhozatalban.
  • Teljesen új étlappal kezdjük a szezont
    2017. Június 30.
    Itt az ideje, hogy bemutassuk a jó ideje készülő vadonatúj étlapunkat. Igen, az a helyzet, hogy elmúlt egy év és új ízeket szeretnénk megmutatni nektek, hiszen annyi érdekesség van még a világban.
  • A nyár ízei – tartalom és frissesség Hilltop recept szerint
    2017. Június 15.
    Keddre van már programod? Ha nincs, mi tudunk egyet. Remek Hilltop borok, szakmai előadás és egy könnyed, de tartalmas nyári ebéd szerepel a kínálatban – mindez a Fészekben, Zánkán. A részletek:
  • Csütörtökön mit csinálsz? Mert mi megnyitunk!
    2017. Június 14.
    Nagyon úgy néz ki, hogy az idei nyarat sem fogjátok megúszni Zánkán a Fészek nélkül. De miért is kellene megúszni? Inkább lakjatok jól nálunk zömmel balatoni alapanyagokból készült étellel, de jól lakni lehet az egyedileg kialakított (és frissen felújított) hotelünk szobáiban is. Szóval június 15-től őszig minden nap nyitva leszünk!
  • A világhírű szociálpszichológus imádta a karfiollevesünket
    2017. Június 09.
    Az egész egy ártatlan karfiollevesnek indult. Csak a szokásos dolgok vannak benne és egy kis vajas galuskával bolondítottuk meg. Az azonban meg sem fordult a fejükben, hogy éppen ez lesz a világhírű szociálpszichológus, Philip Zimbardo kedvence. Pedig ez történt.
Ugrás az oldal tetejére