Hírek

 • Rászorulóknak ingyen ebédet visz ki a Fészek - a Hilltop támogatásával
  2020. Április 02.
  Felkutatunk és ingyen ebédet viszünk Zánka 15 km-es körzetében olyan rászorulóknak, akiknek ebben a bizonytalan helyzetben nehézzé vált sorsuk a Balatonnál.
 • Fészek ebéd menük házhozszállítással és elvitelre
  2020. Március 30.
  A Fészek házhoz megy! Zánka 15 km-es körzetében ingyenesen szállítjuk ki az ebéd menüket. Két fogás már 1200 Ft-ért elérhető. ???? Start: április 3!
 • Napsütés, ínyenc kaják és szállás reggelivel 8450 Ft-tól* a Balatonnál
  2019. November 01.
  Érdemes a Balaton közelébe kerülni a hétvégén, úgy tűnik ugyanis, hogy az idei utolsó Fészek hétvégén az égiek is azt szeretnék, hogy szuper élményekkel búcsúzzunk a szezontól. Budapesten eső, Zánkán jó idő van kilátásban.
 • Balatoni hétvége - az utolsó kézműves gesztenyepüré
  2019. Október 30.
  Elérkeztünk szezonzáró hétvégénkhez. Megannyi habos - őszies finomsággal koronázzuk meg 2019 utolsó balatoni napjait és várunk titeket szeretettel, hogy együtt zárhassuk ezt az emlékezetes évet.

 • Hétvégi szállás akció a Balatonnál - 9950 Ft/fő/éjtől
  2019. Október 15.
  Huss-huss. Ehhez hasonló két röpke szárnycsapás alatt lett vége a Fészek nyárnak. Legalábbis nekünk nagyon így tűnik. De ezzel egyidőben kezdetét is vette kedvenc évszakunk, az indián nyár. Ráadásul az őszi ízek legalább annyira gazdagok, mint az a színkavalkád, amivel az erdő ajándékoz meg minket ilyenkor.  
 • Kortárs festmények tányéron - szép és őrülten finom!
  2019. Szeptember 13.
  Amikor már azt gondolnánk, hogy vége a nyárnak és nem kacsint ránk semmi új, akkor ér az igazi, a nem várt meglepetés. Ami ráadásul nem csak őrülten finom, de még festői szépségű is.
 • Napfénnyel és paprikával töltve, itt van őszi étlapunk
  2019. Augusztus 30.
  Beköszönt az ősz. A forróság ugyan még simán megengedné a motorháztetőn való omlett készítést, a naptár viszont nagy szigorral kergeti be az emberpalántákat felnőttképző intézményeinkbe. 
 • Örömfőzés 2.0 Zsolt, a világot-járt Fészek szakács
  2019. Augusztus 03.
  Örömfőzünk, vagyis csak olyan ételek kerülnek terítékre, melyeket szívvel, ízzel és lélekkel főzünk meg.
  A felfrissült csapat soron következő tagja pedig nem más, mint Zsolt, a világot már keresztbe-kasul meghódított szakács.
 • Fészek örömfőzés - Dani, a stramm szakács
  2019. Augusztus 02.
  Étlapváltásunk új szemléletmódot is behozott életünkbe és persze konyhánkba. Örömfőzés, mi csak így nevezzük. Mit is takar ez pontosan? Csak olyan ételek kerülnek terítékre, melyeket szívvel, ízzel és lélekkel főzünk meg. De tényleg! Csak azok maradtak, melyeket örömmel készítünk el. Hihetetlen? Pedig való igaz és imádjuk.. még akkor is, ha olyan örök kedvenceknek is menniük kellett, mint például a palacsinta.
 • Egészségesen ízes ételek a Balaton-parton - nem álom!
  2019. Július 02.
  Felfrissültünk, és nem csak a Balatonban! Formabontóan fűszeres desszertekkel és olyan ételekkel jövünk, melyekben egyesül a ropogós a krémessel, a sós az édessel, az intenzív a lággyal. Nem lesz hiány friss zöldségekből, tartalmas salátákból, és a reggeliből már jól megszeretett vega és húsos házi kencékből sem. Kattints az étlapért!
 • Páratlan pünkösdi reggelik - szemtelenül ínyenc ízek
  2019. Június 06.
  Már megszokhattátok nálunk az olasz kávé és frissen sült péksütik illatát, a kapirgálós tyúkok tojásából készült rántotta, a házi kencék és a szarvasi kolbász ízét. Ezért most gondoltunk egy nagyot és úgy döntöttünk kitágítjuk reggelink horizontját, hogy még különlegesebben érezhesd magad nálunk ezen a júniusi hétvégén. 
 • Szarvasok a Fészekben! Nem hiszed? Akkor járj utána ;)
  2019. Május 30.
  Szuper megfigyelőnek vallod magad? Figyelsz a részletekre? Ez azt is jelenti, hogy jól körbenéztél akkor is, amikor a Fészekben jártál? Ha a Balaton lenyűgöző látképe és a Fészek ételek illatai és ízei nem foglalták le teljes figyelmedet, akkor bizonyára felfedezted a belső teraszunkat diszítő olajfestményekről vidáman kitekintgető állatainkat. Ha nem, akkor legközelebb mindenképp arra ösztönzünk, hogy lesd meg Volni Vera csodás alkotásait.
Ugrás az oldal tetejére