Hírek

  • A nyár ízei – tartalom és frissesség Hilltop recept szerint

    A nyár ízei – tartalom és frissesség Hilltop recept szerint

    2017. Június 15.
    Keddre van már programod? Ha nincs, mi tudunk egyet. Remek Hilltop borok, szakmai előadás és egy könnyed, de tartalmas nyári ebéd szerepel a kínálatban – mindez a Fészekben, Zánkán. A részletek:

    Kedves partnereink és vendégeink!

    Egy csábító nyári programra invitálnánk benneteket a Hilltop Neszmély pincészet nevében Zánkára, a Fészek „Klub”-ba. Egy olyan programot kínálunk, mely terveink szerint a fejnek, a hasnak és a szívnek is kedves lesz.

    Remek borok, szakmai előadás és egy könnyed, de tartalmas nyári ebéd szerepel a kínálatban. A program célja, hogy szakmai információkkal, ötletekkel segítsük a munkátokat, s szeretnénk jó partnerek lenni abban, hogyan is jutassuk célba azokat az üzeneteket, tartalmakat, amelyek erősítik a Hilltop pincészet két márkájának érvényesülését.

    A jó szakmai programról, a remek borokról és az ebédről mi gondoskodunk, a jó társaságot pedig elsősorban Tőletek várjuk. Az ebédet a Balaton északi partjának egyik legjobb éttermében fogyaszthatjuk el közösen.

    A részletes program:

    • 9.30 - Üdvözlés
    • 10.00 - A Hilltop és Kamocsay Prémium márkák szerepe, erősségei, miben különbözik a két márka, célközönségben, tartalomban és pozícionálásban Az előadás közben – hogy ne legyen annyira száraz a téma – a két márka válogatott borainak kóstolója, erősítve ezzel a borok szerepének megértését.
    • 12.00 - Ebéd
    • 13.00 - 15.00 Az alapismereteken túl.. - Csavarzár vs. dugó, ill. borkóstoló folytatása

    Időpont: 2017. 06. 20., kedd
    Helyszín: Zánka, Fészek -Étel és Hotel, 8251 Zánka, Vérkúti u. 2.

    Jelentkezni ide kattitva lehet:

    ​​

    Jó étvágyat mindenkinek!

    Fészek -Étel és Hotel-
    Zánka, Balaton

    Ízzel, lélekkel

Ugrás az oldal tetejére