Hírek

  • Áprilisi hétvégék a Balatonnál

    Áprilisi hétvégék a Balatonnál

    2017. Április 10.
    Úgy néz ki, idén együtt jövünk a húsvéti nyúllal. Április 14-én, nagypénteken nyit ugyanis Zánkán a Fészek. Ebben a hónapban speciális hétvégi ajánlatokkal várunk mindenkit.

    És végre itt a jó idő, a tavasz, a napsütés, úgyhogy akkor mi ezzel a lendülettel ki is nyitnánk. Igen, jól látod: április 14-től, azaz nagypéntektől leporoljuk a "Nyitva" feliratot és megfordítjuk a táblát az ajtón. Mindenkit sok szeretettel, de még inkább ízzel, lélekkel vár újra Zánkán a Fészek - első körben az összes áprilisi hétvégén, aztán ahogy melegszik az idő, szépen lassan a hétköznapokon is. Ja, és egyébként olyan falatokkal várunk, hogy el se hiszed. 

    Szóval ha jól akarod magad érezni a Balaton partján, de nem bírod a 30 fok feletti hőmérsékletet, akkor ez a te időszakod. Az április ugyanúgy jó egy kis bringázásra, ahogy tóparti sétákra vagy gyalogtúrákra a Káli-medencében. Ha pedig megfáradsz, akkor jó hírünk van: olyan finomságokat kóstolhatsz nálunk, amiket kizárólag ebben a hónapban készítünk neked. Ha ebből kimaradsz, akkor tényleg lemaradsz. Tehát akkor nagypéntektől "Áprilisi Hétvégék a Balatonnál", de leginkább a Fészekben, Zánkán. 

    Ha azt gondoltad volna, hogy ősz óta csak vágtuk a centit és vártuk a tavaszt - tévedtél. Felkutattuk a környékünkön található minőségi alapanyagokat gyártó manufaktúrákat és tanyákat, hogy még finomabb,  még ízletesebb ételeket készíthessünk nektek. Szerintünk sikerült is megtalálni a legjobbakat. Ezekkel a fogásokkal várunk titeket húsvétkor:

    • Medvehagyma leves - 900 Ft
    • Szabadon tartott tyúk húsából készült leves - 900 Ft
    • Taliándörögdi bárányból készült zsályás-mentás báránysült spárgával és medvehagymás újburgonyával - 2900 Ft
    • Tanyasi csirke húsából készült csirkepaprikás tojásos nokedlivel és fejes salátával - 2600 Ft
    • Karaj retekkel és újhagymákkal - 2400 Ft
    • Rántott borda karikaburgonyával - 2400 Ft
    • Sült spárga buggyantott szomódi biotojással, rúzzsal érő vászolyi kézműves sajttal - 2500 Ft
    • Tejszínhabos epres rétes - 900 Ft

    (A felsorolt ajánlatok csak az április 14-17-i hétvégére érvényesek. Az aktuális hétvégi ételsor mindig az adott hét szerdáján jelenik meg a Fészek honlapján.)

    Jó étvágyat mindenkinek!

    Fészek -Étel és Hotel-
    Zánka, Balaton

    Ízzel, lélekkel

Ugrás az oldal tetejére