Akkor még azt is tedd hozzá, hogy ez az életmód mennyire egészségessé teszi őket.. mivel természetes táplálékon, azaz árpán, búzán, zabon és kukoricadarán nevelődnek. Ez sajnos egyre ritkább eset, mivel a tenyésztők inkább halliszttel, csontliszttel és génmódosított szójával dúsított táppal etetnek azért, hogy az állatok gyorsabban gyarapodjanak.
Ezt az erőtől kicsattanó gerecsei borjúhúst a hétvégén bélszín és hátszín formájában meg is kóstolhatod nálunk. És természetesen még sok más finomságot:
-
Borjak a Fészek kapujában, avagy bélszín és hátszín finomságok a hétvégén
2018. Április 26.Képzelj el egy pirinyó falvat a Gerecse közepén, ahol három gyógyszer- és tápmentesen nevelt borjú legelészik szabadon, fenyőfák hűs árnyékában. Megvan?