Hírek

  • Egészségesen ízes ételek a Balaton-parton - nem álom!

    Egészségesen ízes ételek a Balaton-parton - nem álom!

    2019. Július 02.
    Felfrissültünk, és nem csak a Balatonban! Formabontóan fűszeres desszertekkel és olyan ételekkel jövünk, melyekben egyesül a ropogós a krémessel, a sós az édessel, az intenzív a lággyal. Nem lesz hiány friss zöldségekből, tartalmas salátákból, és a reggeliből már jól megszeretett vega és húsos házi kencékből sem. Kattints az étlapért!

    Annak, aki betette már a lábát a Fészek árnyas teraszára és kicsit bele is kóstolt ízeinkbe, nem kell ecsetelnünk, hogy mennyire a táj, a természeti adottságok alapozták meg ételeink vonzerejét. Ha már eddig is levettünk a lábadról, akkor az új étlapot egyszerűen imádni fogod. 
    Eszünk ágában sincs ezzel új műfajt teremteni, csupán egy lépéssel közelíteni a természetesebbhez, az egészségesebbhez, a még ízesebbhez, szóval ahhoz, ami a mi szívünkhöz is a legközelebb áll. 

    Ha már eléggé felcsigáztunk, akkor nem is rizsázunk tovább. Mire számíthattok? Visszatér a hírhedt Zánkai kétkezes és hódító körútjára indul lecsónk, na meg gorgonzola sajtos ételeink. A szenvedélyes cukrászunk által készített formabontóan fűszeres desszertek pedig izgalmassá teszik az eddig inkább klasszikusnak szánt desszertkínálatot.

    Egy szó, mint száz, gyertek és kóstoljatok, mert izgatottan várjuk véleményeteket! Mi itt vagyunk, ízzel, lélekkel.

Ugrás az oldal tetejére