A csapat ezáltal új erőre kapott, felfrissült, ezért nem is maradhat el tagjainak bemutatása. Hát vágjunk is bele.
Kedves mosoly, világító szemek, stramm kiállás. Ez a mi Danink, ételeink egyik tányérra álmodója, aki 2018 óta erősíti a Fészek étterem csapatát. A Balatont bár már egész kicsi kora óta jól ismerte nagyszülei révén, Zánkára egy véletlen folytán került. 2015-ben végzett szakácsként a budapesti Kelta szakiskolában és ottani mentora ajánlotta be hozzánk. Azóta bár hiányzik neki a fővárosi pezsgés, élvezi a Fészek családias légkörét.
Előszeretettel készíti a Zánkai csirkemellet, mely íze és omlóssága miatt különleges számára, ráadásul tálalásában is örömét leli. A mentes ételek közül a gyümölcslevest emeli ki, mely habarás és keményítő nélkül, önmagában sűrítve készül, ez teszi különlegessé.
A Fészek ideiglenes házi kedvenceinek jelenléte mosolyt csal arcára, kertes házban majd ő is szeretne gazdája lenni egy labradornak, vagy német juhásznak. Nagy állatbarát, Békásmegyeren lovakkal is foglalkozott, ahol a 14 ló legelés utáni összeterelése elég gyakran emlékezetes kalandba fordult a hatalmas (40 hektáros) barackosban.
A balatoni vitorlázást még nem próbálta, viszont nagy rajongója a benzinmotoros hajóknak. Épp. hogy elmúlt 5 éves, mikor édesapja épített neki egy 8 lóerős kishajót, amivel a Duna hullámait szelték ketten. Sőt mi több, Dani már ilyen korán egyedül is megtanulta vezetni a hajót, édesapja átengedve a kormányt, csak mögüle vigyázott épségükre.
Arra a kérdésre, hogy miért szeret a Fészekben dolgozni, Dani kiemelte a barátságos, családias kreatív, inspiráló légkört.