Az egyszerű ételek mindig a legjobbak. Azok, amiket otthon mindenki el tud és szokott is készíteni, de mégis milyen jól esik ezeket választani egy étlapról is. A teljesen hétköznapi magyar konyhának is megvan a varázsa, amit ezen a hétvégén szeretnénk megmutatni nektek. Egy forró zöldborsóleves vagy éppen egy ízletes marhapörkölt - mindkettő könnyen, gyorsan elkészíthető és a recepteket nagyjából mindenki ismeri. De nem a miénket! Szeptember utolsó hétvégéjén igazi házikoszt zánkai módra a Balaton északi partján, a Fészekben.
SZEPTEMBER 24., SZOMBAT
Leves: Zöldborsóleves
Főétel: Marhapörkölt galuskával és uborkasalátával
Vegetáriánus: Tojásos galuska
Desszert: Rizsfelfújt forró baracklekvárral
SZEPTEMBER 25., VASÁRNAP
Leves: Zöldbableves
Főétel: Töltött csirkecomb petrezselymes burgonyával és friss salátával
Vegetáriánus: Roston sült mozzarella
Desszert: Somlói galuska
Jó étvágyat mindenkinek!
Fészek -Étel és Hotel-
Zánka, Balaton
Ízzel, lélekkel