Hírek

  • Hétvégi szállás akció a Balatonnál - 9950 Ft/fő/éjtől

    Hétvégi szállás akció a Balatonnál - 9950 Ft/fő/éjtől

    2019. Október 15.
    Huss-huss. Ehhez hasonló két röpke szárnycsapás alatt lett vége a Fészek nyárnak. Legalábbis nekünk nagyon így tűnik. De ezzel egyidőben kezdetét is vette kedvenc évszakunk, az indián nyár. Ráadásul az őszi ízek legalább annyira gazdagok, mint az a színkavalkád, amivel az erdő ajándékoz meg minket ilyenkor.  

    Gyertek hát kirándulni, a Káli-medence felejthetetlen utakat és kilátásokat tartogat a felfedező kedvűeknek. Gyertek a Balaton vállát megveregetni, hisz milyen jó szolgálatot tett hűs vizével frissítve hőtől majd' gutát kapó testünket. Gyertek őszi ízeket kóstolni hozzánk, az étlapunkról házi gesztenyepüré és gesztenyés Mont Blanc desszertek integetnek nektek kellően édes elánnal. A nyár ízét pedig hűsítő málnakrémlevesünk csempészi vissza szádba. Szüreti mulatságok is várnak rátok szombaton 14 órától, felvonulás indul ugyanis a lovardától. 

    Az indián nyár örömére egy kis kedvezménnyel is készülünk nektek. Szombat éjszakára reggelivel már 9950 Ft / főtől* tudtok szobát foglalni. Ismeritek már a hírhedt Fészek reggelit? Friss péksütemények, házi lekvárok, kencék és kolbász, falusi tojás. Minden, ami jó; ízzel, lélekkel.

    Keressetek minket bátran az info@feszek.hu-n, vagy 0630 321 9429-en. Vagy foglaljatok közvetlenül ITT. 


    *Kétágyas szobában 2 fős foglalás esetén.

Ugrás az oldal tetejére