Álmaid reggelije egy minden tekintetben hosszú barátsággal kezdődött. 300 km a táv ugyanis Szarvas és Zánka között, ami a Fészek reggeli nélkülözhetetlen táp tartozékát, a Bandi féle kolbászt hozza tányérodra.
Beköszöntött az ősz, a Balaton vize fürdésre már csak a legbátrabbaknak alkalmas. Így mi is lecsillapodunk kicsit, péntek reggeltől vasárnap estig várunk titeket továbbra is csupa ízzel és lélekkel.
Az utolsó strandolós napokat és ebédeket még feltétlen élvezzük ki, hiszen még ha nem is akarunk tudomást venni az évszakok változásáról, az akkor is beköszön, mint Gyurcsány Öszödön.
A tó vize még pont kellemesen meleg, a szállást pedig augusztusi viszonylatban abszolút kedvező áron, fejenként 7600 Ft-tól* giga finom reggelivel kínáljuk. Érdemes árainkat napról napra tanulmányozni, mert azok - mint a repülőknél - foglaltságtól függően változnak.
Kedvenc négylábúdat megitatjuk, megetetjük és még nálunk is töltheti az éjszakát. Hisz a hűségnél és életreszóló barátságnál hatalmasabb értéket és élményt ritkán élhetünk át.
Régészeti leletek bizonyítják, hogy osztrák szomszédaink már 4000 éve is gombócimádók voltak. Igaz, hogy mi még csak 2 évszázada vadásztuk el tőlük a túrógombóc receptjét, azóta viszont annál lelkesebben fogyasztjuk, legfőképp pénteki ebédeken. Nem is lesz ez másképp nálunk sem: édestejföllel megbolondítva, lencsegulyással felvezetve tesszük majd tányérotokra.
Új konyhakedvencet választottunk kis házi kedvenceink, de inkább azok gazdái nagy örömére. Fazékba került ugyanis fahéjas kékszilvalevesünk marcipános túrógaluskával. Kóstolásra ajánlva, ízzel, lélekkel.
Kakukkfüves gombafánk is virít új étlapunkról, melyet Gyimesi Tamás séf közreműködésével készítettünk. Autentikus, izgalmas fogásokkal várunk, vega, laktózmentes és gluténmentes változatban is. Ráadásul a halak frissen érkeznek hozzánk, tésztáink házi készítésüek, a zöldségek és gyümölcsök a környékről származnak.
Bácskát nevezetes rizses húsa miatt mindenki ismeri, viszont ha egy térképen kellene rámutatni, talán kevesebben tudnának jó helyre bökni. Az eredetileg szerb gyuvecs nevű ételből magyarosított rizses hús 1951-ig szerb rizses hús névre hallgatott itthon. Ez után vette fel a Duna-Tisza köze alföldi szakaszának - Bácskának - nevét, mely terület hosszan átnyúlik a mai Szerbia határán.
A weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
A részletekért kattintson.