Hírek

  • Szárnyas raguleves, nyári töltött káposzta és madártej a heti ajánlatok között

    Szárnyas raguleves, nyári töltött káposzta és madártej a heti ajánlatok között

    2016. Augusztus 14.
    A legjobb ételeket a legjobb vendégeknek. A nyár végének közeledtével mi is belehúzunk és talán erősebb heti ajánlattal készülünk, mint valaha. Lesz szárnyas raguleves, nyári töltött káposzta és madártej is.

    Ízzel, lélekkel - ez a Fészek mottója. Ennek megfelelően a célunk az - immár két hónapja -, hogy jó alaposan megetessünk és megitassunk mindenkit, aki a Balaton északi partján, konkrétabban Zánkán vagy annak közelében jár. És most úgy érezzük, hogy ezen a héten tényleg mindenkit meg is fogunk etetni. Olyan gyerekkori kedvencek szerepelnek a heti ajánlatok között, amiket felnőttként sem szabad elfelejtenünk: madártej, vargabéles és mákos tészta. A levesek között lesznek hidegek (gyümölcsleves és joghurtos barackleves) és forró kedvencek (francia hagymaleves, csontleves és zöldbableves). A főételeknél pedig az örök klasszikusok viszik a prímet: a töltött káposzta nyári változata, a brassói aprópecsenye vagy éppen a rakott krumpli kovászos uborkával. Íme a napi bontás:

    AUGUSZTUS 14., VASÁRNAP

    Leves: Csontleves
    Főétel: Rántott csirke petrezselymes burgonyával
    Desszert: Madártej

    AUGUSZTUS 15.., HÉTFŐ

    Leves: Gyümölcsleves
    Főétel: Borsos tokány rizzsel
    Vegetáriánus: Vajas halfilé zöldséges rizzsel
    ​Desszert: Diós-szilvás piskóta

    AUGUSZTUS 16., KEDD

    Leves: Zöldbableves
    Főétel: Mustáros csirke apró szarvacskatésztával
    Vegetáriánus: Zöldséges-tejfölös szarvacskatészta
    Desszert: Mákos tészta

    AUGUSZTUS 17., SZERDA

    Leves: Francia hagymaleves
    Főétel: Nyári töltött káposzta
    Vegetáriánus: Rizses-gombás töltött káposzta
    Desszert: Túrós rétes

    AUGUSZTUS 18., CSÜTÖRTÖK

    Leves: Zöldborsóleves
    Főétel: Brassói aprópecsenye
    Vegetáriánus: Pirított zöldségek burgonyakockával
    ​Desszert: Vargabéles

    AUGUSZTUS 19., PÉNTEK

    Leves: Szárnyas raguleves
    Főétel: Paradicsomos-padlizsános penne
    Desszert: Őszibarack krém

    AUGUSZTUS 20., SZOMBAT

    Leves: Joghurtos barackleves
    Főétel: Rakott krumpli kovászos uborkával
    ​Desszert: Gyümölcshab

    Jó étvágyat mindenkinek!

    Fészek -Étel és Hotel-
    Zánka, Balaton

    Ízzel, lélekkel

Ugrás az oldal tetejére