Bár a múlt héten azt ígértük, hogy
a nagy érdeklődésre való tekintettel (meg a sok éhes gyomor miatt is), úgy döntöttünk, hogy ezt a táblát ezen a hétvégén is ott találhatjátok, ahol a múlt hétvégén:
Persze nem csak ennyivel készülünk a nálunk már pénteken beinduló hétvégére, hanem jön hozzá még ez is:
Összességében tehát ezzel várunk minden hozzánk betérőt:
Mindez a betűk és szavak szerelmeseinek:
Teljes szezonális étlapunk a május 19-21-i hétvégére:
- Joghurtos eperleves kandírozott pekándió morzsával – 900 Ft
- Szabadon tartott tyúk húsából készült leves – 900 Ft
- Halászlé csészében – 1400 Ft, emberesen – 2500 Ft
- Mozzarellás-spárgás baguette toast – 1200 Ft
- Rántott sertésborda sült burgonyával és spárgakrémmel – 2400 Ft
- Borjúpaprikás zöldséges galuskával – 2800 Ft
- Vajon futtatott medvehagymával és spenóttal töltött ropogósra sütött bőrű csirkemellfilé répa, újhagyma, gomba és zöldborsó körettel – 2600 Ft
- Harcsafilé gyömbéres barna sör bundában sütve vajas spárgával és burgonyával – 2600 Ft
- Grillezett juhsajt spárgás-zöldborsós rizzsel, zöldfűszeres paradicsommal - 1900 Ft
- Vargabéles – 900 Ft
- Epres-csokoládés palacsinta – 900 Ft
- Zánkai Kétkezes féláron: 1400 Ft helyett ezen a hétvégén 700 Ft!
A táblákat idén is, ahogy tavaly is Szalai Szilvia készítette.
Jó étvágyat mindenkinek!
Fészek -Étel és Hotel-
Zánka, Balaton
Ízzel, lélekkel