Csak egy érvet mondj, hogy miért ne próbálj ki egy jó hosszú hétvégét Zánkán! Na ugye, hogy egyet sem tudsz mondani. Cserébe viszont ott van a csodaszép tó, a finom Kamocsay borok és szezonális kedvenceink egész sora.
A Fészek vonat felfokozott ritmusa az egész Káli-medencét felélénkíti, ugyanis holnaptól augusztus végéig teljes gőzzel és nyitva tartással terítjük az ízeket és etetjük a lelkeket. Mit is jelent a teljes gőz? Pénteken és szombaton 8.30-22 óráig, vasárnap és hétköznapokon 8.30-21 óráig várunk titeket. Egyedül kedden pihenünk meg, de 12 és 15 óra között még ezeken a napokon is elvihetsz egy előre megrendelt ebédmenüt, amit akár ki is szállítunk neked.
Teraszra fel! Friss étlappal és egy csipet Balatonnal várunk a pünkösdi hétvégére Zánkán. Pénteken este 5 és 9 között, szombaton és vasárnap 11.30 és 9, pünkösdhétfőn pedig 11.30 és 7 óra között válogathatsz étlapunkról kedvedre. Alig várjuk, hogy főzhessünk neked tiszta ízzel és lélekkel.
Felkutatunk és ingyen ebédet viszünk Zánka 15 km-es körzetében olyan rászorulóknak, akiknek ebben a bizonytalan helyzetben nehézzé vált sorsuk a Balatonnál.
Érdemes a Balaton közelébe kerülni a hétvégén, úgy tűnik ugyanis, hogy az idei utolsó Fészek hétvégén az égiek is azt szeretnék, hogy szuper élményekkel búcsúzzunk a szezontól. Budapesten eső, Zánkán jó idő van kilátásban.
Elérkeztünk szezonzáró hétvégénkhez. Megannyi habos - őszies finomsággal koronázzuk meg 2019 utolsó balatoni napjait és várunk titeket szeretettel, hogy együtt zárhassuk ezt az emlékezetes évet.
Huss-huss. Ehhez hasonló két röpke szárnycsapás alatt lett vége a Fészek nyárnak. Legalábbis nekünk nagyon így tűnik. De ezzel egyidőben kezdetét is vette kedvenc évszakunk, az indián nyár. Ráadásul az őszi ízek legalább annyira gazdagok, mint az a színkavalkád, amivel az erdő ajándékoz meg minket ilyenkor.
Amikor már azt gondolnánk, hogy vége a nyárnak és nem kacsint ránk semmi új, akkor ér az igazi, a nem várt meglepetés. Ami ráadásul nem csak őrülten finom, de még festői szépségű is.
Beköszönt az ősz. A forróság ugyan még simán megengedné a motorháztetőn való omlett készítést, a naptár viszont nagy szigorral kergeti be az emberpalántákat felnőttképző intézményeinkbe.
Örömfőzünk, vagyis csak olyan ételek kerülnek terítékre, melyeket szívvel, ízzel és lélekkel főzünk meg. A felfrissült csapat soron következő tagja pedig nem más, mint Zsolt, a világot már keresztbe-kasul meghódított szakács.
A weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
A részletekért kattintson.