Elérkeztünk szezonzáró hétvégénkhez. Megannyi habos - őszies finomsággal koronázzuk meg 2019 utolsó balatoni napjait és várunk titeket szeretettel, hogy együtt zárhassuk ezt az emlékezetes évet.
Huss-huss. Ehhez hasonló két röpke szárnycsapás alatt lett vége a Fészek nyárnak. Legalábbis nekünk nagyon így tűnik. De ezzel egyidőben kezdetét is vette kedvenc évszakunk, az indián nyár. Ráadásul az őszi ízek legalább annyira gazdagok, mint az a színkavalkád, amivel az erdő ajándékoz meg minket ilyenkor.
Amikor már azt gondolnánk, hogy vége a nyárnak és nem kacsint ránk semmi új, akkor ér az igazi, a nem várt meglepetés. Ami ráadásul nem csak őrülten finom, de még festői szépségű is.
Beköszönt az ősz. A forróság ugyan még simán megengedné a motorháztetőn való omlett készítést, a naptár viszont nagy szigorral kergeti be az emberpalántákat felnőttképző intézményeinkbe.
Örömfőzünk, vagyis csak olyan ételek kerülnek terítékre, melyeket szívvel, ízzel és lélekkel főzünk meg. A felfrissült csapat soron következő tagja pedig nem más, mint Zsolt, a világot már keresztbe-kasul meghódított szakács.
Étlapváltásunk új szemléletmódot is behozott életünkbe és persze konyhánkba. Örömfőzés, mi csak így nevezzük. Mit is takar ez pontosan? Csak olyan ételek kerülnek terítékre, melyeket szívvel, ízzel és lélekkel főzünk meg. De tényleg! Csak azok maradtak, melyeket örömmel készítünk el. Hihetetlen? Pedig való igaz és imádjuk.. még akkor is, ha olyan örök kedvenceknek is menniük kellett, mint például a palacsinta.
Felfrissültünk, és nem csak a Balatonban! Formabontóan fűszeres desszertekkel és olyan ételekkel jövünk, melyekben egyesül a ropogós a krémessel, a sós az édessel, az intenzív a lággyal. Nem lesz hiány friss zöldségekből, tartalmas salátákból, és a reggeliből már jól megszeretett vega és húsos házi kencékből sem. Kattints az étlapért!
Már megszokhattátok nálunk az olasz kávé és frissen sült péksütik illatát, a kapirgálós tyúkok tojásából készült rántotta, a házi kencék és a szarvasi kolbász ízét. Ezért most gondoltunk egy nagyot és úgy döntöttünk kitágítjuk reggelink horizontját, hogy még különlegesebben érezhesd magad nálunk ezen a júniusi hétvégén.
Szuper megfigyelőnek vallod magad? Figyelsz a részletekre? Ez azt is jelenti, hogy jól körbenéztél akkor is, amikor a Fészekben jártál? Ha a Balaton lenyűgöző látképe és a Fészek ételek illatai és ízei nem foglalták le teljes figyelmedet, akkor bizonyára felfedezted a belső teraszunkat diszítő olajfestményekről vidáman kitekintgető állatainkat. Ha nem, akkor legközelebb mindenképp arra ösztönzünk, hogy lesd meg Volni Vera csodás alkotásait.
Ha a Balaton nyugodt arcát is felfedeznéd, épp most van itt az ideje. Főszezon előtti háborítatlan környezet, szuper árak, házias reggeli egészen május 13-ig!
Tölts el a Fészekben egy csodás hétvégét április 26-28-ig és vendégünk vagy egy finom vacsorára. 49900 Ft /2 éj / 2 fő reggelivel és egy ajándék vacsorával.
Egyre nő azon kedves Zánkára látogató nyitott szívűek száma, akikkel együtt élhettük meg a fészekben - lét otthonos, gyönyörűséges érzését. Persze, valljuk: nem a létszámban van a boldogság titka, mégiscsak jól esik a tudat, na!
A weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
A részletekért kattintson.